Portalen til biler
Castrol A/S har valgt at skabe et website med informationer for bilister. Domænet er en portal, hvor brugeren kan finde relevante oplysninger om biler og beslægtede områder. Alt lige fra smøreolier, trafikinformationer, brugte biler og autoforhandlere til motorsport og entertainment.

Samtidig er en række af siderne selvstændige domæner, således at brugeren nemt og hurtigt finder lige netop den information han/hun søger.

www.autosite.dk


Castrol Bonus Club
Bonus Club giver bilisten mulighed for - hos en lang række af danske autoforhandlere - at melde sig gratis ind i klubben og opnå bonus ved hvert værkstedsbesøg. For hver 5.000 point udstedes en BonusCheck som bilisten så kan indløse hos forhandleren. Hertil kan medlemmet søge en kredit op til kr. 30.000 på sit medlemskort, og dermed betale sine regninger over en selvvalgt periode.

www.bonusclub.dk


Danske Bilbyer
Oversigt over alle danske bilbyers hjemmeside, hvoraf Castrol har udarbejdet en stor del af disse, og dermed også af denne vej tilbyder autoforhandlere at blive markedsført på internet.

www.danske-bilbyer.dk


BrugtBilSalg
Autoforhandlere har mulighed for at få vist sine brugte biler på internet gennem denne omfattende brugtbil database. Tjenesten er udarbejdet i samarbejde med Bilinfo, og rummer adskillige tusinder brugte biler. Fordelen for forhandlerne er, at disse kun skal opdatere ét sted for at sikre sig at de brugte biler bliver vist i flere forskellige sammenhænge.

www.brugtbilsalg.dk


Fælles for disse services er, at de udvikles og vedligeholdes af Castrol’s nye afdeling Business Service, som i de kommende år vil komme til at spille en central rolle på såvel det danske som andre europæiske markeder.

Castrol A/S
Esplanaden 7
1263 København K
Tel. 33 63 00 00
Fax 33 63 00 11
www.castrol.dk
Luk dette vindue