I Nørregade i Vejle ligger en virksomhed, der tegner sig til at blive en af de helt store IT succeser. På 3 etager i ejendommen Nørregade 71 driver selskabet under navnet Travlemarket Group A/S en medie- og IT virksomhed med rejsebranchen som omdrejningspunkt

Det hele startede tilbage i 1995, hvor nuværende koncernchef og virksomhedens grundlægger Ole Stouby fik idéen til etablering af et virtuelt rejsemarked på Internet, hvor forbrugerne let og ubesværet kunne finde alle rejseudbyderne på Internet.

Version 1.0 af rejseportalen travelmarket.com gik i luften i april 1996 samtidig med et samarbejde med Tele Danmark Internet omkring Opasia CD-ROM. Herefter gik det hastigt fremad og inden længe havde TravelMarket også status af web-produktionsbureau til rejsebranchen. Kundereferencer som Maersk AIR, AVIS, Dane Tours, Europæriske rejseforsikring m. fl. udgør de mere end 100 web-produktioner til rejsebranchen i Skandinavien.

På rejseportalen www.travelmarket.com kan brugerne finde alle informationer om ferie og rejser med attraktive funktioner som katalogbestilling, rejseauktion, chartertilbuds-database, elektronisk brevkasse og ikke mindst markedets mest omfattende samling af landebeskrivelser. At travelmarket.com er blevet en populær service, kan måles på brugernes interesse. Hver måned er der mere end 100.000 danske Internet brugere, der søger efter rejsetilbud hos travelmarket.com.

[1]   [2]

Luk dette vindue