Danmarks største juraportal.

Netvokat.dk er din juridiske butik på internettet, hvor du finder en række gode tilbud. Få gratis retshjælp i Brevkassen, slå op i Leksikonet, eller køb juridiske dokumenter i Jurashoppen til næsten ingen peneg. Du kan også læse seneste nyt om lov og ret.

Juridiske dokumenter forebygger problemer, som alle kan komme ud for i hverdagen. Skal du fremleje din lejlighed, købe brugt bil eller flytte sammen med din kæreste, kan det være en god idé med en skriftlig aftale, og her kan Netvokat være til hjælp.

Du udfylder selv dokumentet med dine personelige data, men du bliver guidet hele vejen gennem processen, så dokumentet bliver skræddersyet til netop dine behov. Du kan enten downloade dokumentet med det samme eller få det tilsendt med posten.

Skriftlige aftaler tjener som bevis for, at der er indgået en aftale, men sikrer også, at alle er enige om, hvad der er aftalt. Dermed reduceres risikoen for misforståelser og uoverensstemmelser.

Det er ikke længere kun de få, der kan værne om deres ret. Alle har råd til at gå til Netvokat, og butikken har åbent 24 timer i døgnet.

Besøg vores site og få din ret på www.netvokat.dkwww.netvokat.dk
[1]   [2]
Luk dette vindue