QXL Shop Around

Den trejde auktionskategori hedder 'Shop Around' og hører ind under kategorien 'business to consumer', altså igen en kategori fra virksomheder til private, men det er ikke QXL, der sælger under denne kategori. QXL har en del samarbejdsaftaler med andre virksomheder, der sætter deres varer til salg hos QXL. Handlen varetages af parterne imellem. Hos 'Shop Around' vil du efterhånden kunne finde alt mellem himmel og jord både brugte og nye varer.


For 'Recycling og Shop Around' gælder, at det er sælger - altså den enkelte virksomhed eller private - fritstillet at sætte en mindstepris på den vare, som de ønsker at sælge. Skulle varen ikke opnå mindsteprisen er det derefter op til sælger at vudere, om vedkommende ønsker at sælge alligevel, efter aktionen er lukket. Det er jo det geniale ved auktioner på Internettet - markedsprisen bliver defineret efter hvad markedet dvs. køberne mener at varen er værd.

Det er meget nemt at komme i gang. Du kan i første omgang gå ind og snuse lidt. Du har adgang til at se alle produktbeskrivelser - der er med sikkerhed en masse, der kan friste og du bestemmer jo selv prisen. Du vil også kunne finde uddybende vejledning og info både som køber og som sælger - privat såvel som virksomhed. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Vi ønsker dig velkommen til fremtiden - allerede i dag, hvor du bestemmer og vi præsenterer.

www.qxl.dk

[1]   [2]   [3]

Luk dette vindue