Det bliver mere og mere almindeligt at ordne pengesagerne hjemmefra - eller på farten via Internettet.
Amagerbanken tilbyder med Amagerbanken.net et godt supplement til bankens afdelinger. Du opnår frihed til at ordne bankærinder eller investeringer, når det passer dig - stort set hele døgnet. Det er med til at gøre en travl hverdag mindre travl.
Amagerbanken.net
Amagerbanken.net kom på gaden i maj 1999, og siden da har ca.7000 kunder valgt at tilmelde sig netbanken. De nyder godt af muligheden for at "gå i banken" uanset om de er hjemme, på arbejde eller i udlandet. Med Amagerbankens netbank kan du stort set udføre alle almindelige bankforretninger foran skærmen - helt uden gebyrer!

Undgå gebyrer
"Gør du det selv, skal det også være gratis". Det er filosofien bag de mange gebyrfri muligheder, der følger med Amagerbanken.net. Som eksempler herpå kan nævnes muligheden for at betale girokort eller overføre til andre konti. Du slipper for at stå i kø - og det koster dig ikke en krone.

Høj sikkerhed
Sikkerhedsniveauet i Amagerbankens netbank er i top. De data, der sendes via Internettet til og fra banken bliver automatisk sikret mod uvedkommende. Herudover sørger en digital underskriftsfil for, at posteringer på dine konti kun kan foretages af dig.
[1]   [2]   [3]
Luk dette vindue