Kalkaflejringer i VVS-systemet er en kostbar fjende for den enkelte og hele ejendommen.
Det hjælper ikke noget bare at lade det varme og kolde vand løbe i VVS-installationer og tro, at "her går det godt", for det gør det ikke. Der vil på et tidspunkt opstå store, økonomiske problemer p.g.a. manglende vandbehandling. Det danske vand er "hårdt vand", og det medfører kraftige kalkbelægninger i alle vandførende installationer. Det skaber irritation for den enkelte beboer.

Renovering og vedligeholdelse af en ejendom går generelt ud på, at man får nyt tag, nye vinduer, malet opgangen eller hvad nu det menneskelige øje kan få frem på nethinden. Det hele må meget gerne se pænt og ordentligt ud. Oftest glemmer man at få undersøgt og vedligeholdt de skjulte installationer, så som el og de vandførende installationer.Når man bliver opmærksom på kraftige tilkalkninger i vandførende installationer sker det oftest ved at beboere længst fra varmecentralen klager over, at de mangler varme eller at der ikke er tryk på deres brugsvand. Oftest ved konstatering af, at vandet skal løbe længe,
inden man opnår den ønskede temperatur for at gå i bad eller vaske op - vandet løber og løber, og vandomkostningerne stiger og stiger, og vore kostbare vand-ressourcer bliver misbrugt, og ejendommens budget bliver misbrugt. Det er kraftige kalk-aflejringer, der lukker for gennemstrømningen.

Løsning
Der skal skabes blødt vand, som man eksempelvis har i store dele af Norge og Sverige. AMTech Aqua Miljø(R) har udviklet en korrekt, økonomisk og varig løsning til effektiv afkalkning uden brug af kemikalier i modsætning til andre løsninger, som kan skabe bakterie-udviklinger under ugunstige forhold. Teknologien er baseret på elektriske impulser, der påvirker vandet, således at strukturen i de krystaldannede komponenter forandres - altså kalken frigives og sætter sig ikke i vandrør og andre installationer. Anlægget monteres på det eksisterende anlæg uden indgriben - det kræver blot en stikkontakt på 220V, og de årlige drifts-omkostninger er minimale - det koster lidt el.

Luk vindue     Næste side >>