Der er mange gevinster ved kildevand fra Aqua d'or. Til kollegaerne. Og til dig personligt.

Vi henter det skønneste, bløde og velsmagende mineralvand op fra vores egen kilde dybt nede i undergrunden under den jyske hede. Tapperiet i Brande overholder de strengeste krav til kvalitet og hygiejne, og vores kildevand er fuldstændig fri for klor og andre tilsætningsstoffer. Det står Steins laboratorium og Dansk Varefakta inde for.

Der går kun tre dage, fra det perlende friske mineralvand pibler op fra jordens indre, til vi leverer de blå dunke direkte på jeres arbejdsplads.

Vi sælger kun helt friskt kildevand, og ude hos jer behøver det heller ikke stå og blive dovent. Vi leverer mindst en gang om måneden, og langt de fleste af vores kunder får friske forsyninger hver 14. dag.

Aqua d'or cooleren har både koldt- og varmtvandshane. Sluk tørsten med et glas herligt kølende kildevand. Eller få varmen med en kop dampende varm hed kaffe, the eller kakao.

Endelig holder vi løbende konkurrencer, hvor du og dine kollegaer kan vinde flotte præmier. Det kunne være et spændende team-building kursus eller en fornøjelig aften med bøf og bowling for hele firmaet.

Så skynd dig at få en cooler gratis på prøve og vind velvære i hverdagen med kildevand fra Aqua d'or.
Luk dette vindue