Søg på Guide2www:  
 Navn:  Tlf:  

GUIDE2WWW · GUIDE2WWW KLUBBEN · AFAG · EMAIL SERVICE · SUPERLOTTO · QUIZ · SUPERSKRAB · LINKS2WWW · DAGENS VEJR · DAGENS HOROSKOP · DAGENS NAVN · DAGENS VITSER · DAGENS GULDKORN · DAGENS MADOPSKRIFTER

Forsiden
Annonceinfo
Ledige stillinger
Tilmeld hjemmeside
Bestil bogen


21.00 - en bog
22.00 - en bog
8.00 - en bog
9.00 - en bog
10.00 - en bog

Brug Guide2www og AFAG når du søger og deltag i lodtrækningen om en ny præmie hver time!
Du skal være tilmeldt for at deltage. Det er gratis at være medlem.
Tilmeld dig
Vinderliste


Peter Asschenfeldt Internet A/S, Ny Adelgade 6-10, 1104 København K. [email protected]
Ansvarsfraskrivelse

© ® 2000
Peter Asschenfeldt
Internet A/S

FAQ (Frequently Asked Questions) er en samling af de spørgsmål vi hyppigst får på Guide2www. Samlingen bliver løbende opdateret, så har du et spørgsmål eller en kommentar til Guide2www, er det en god idé at kigge i FAQ inden du sender dit spørgsmål afsted. Fandt du ikke svaret, er du naturligvis meget velkommen til at skrive til os på [email protected].

Guide2www generelt
Hvordan melder jeg mig ud?
Hvor kan jeg se hvor mange lodsedler jeg har?
Hvordan retter jeg i mine data?
Hvordan framelder man en person, som ikke længere er ansat?
Hvorfor får jeg at vide, at jeg ikke er tilmeldt når jeg indtaster navn og tlf.nr.?
Hvorfor får jeg at vide, at mit telefonnummer allerede er registeret, når jeg ikke er tilmeldt?

Superlotto
Hvorfor modtager jeg ikke bekræftelsen på mine lottotal?
Skal jeg gemme mine lottokuponer?

Superskrab
Hvordan skraber jeg?
Hvorfor kan jeg ikke skrabe?
Hvordan melder jeg mig ud?
Guide2www klubben: Hvis du vil melde dig ud af enten Guide2www klubben skal du klikke på "Mine Data" for at melde dig ud. Herefter skal du indtaste dit navn, telefonnr. samt din fødselsdato, som fungerer som dit password. Du har nu mulighed for at framelde dig klubben ved at krydse af i udmelding og herefter godkende.
E-mail service: Hvis du vil framelde dig din daglige e-mail (f.eks. Dagens Horoskop) skal du gøre det via linket i bunden af mailen. Du klikker blot på linket, indtaster din e-mail og du er frameldt.

Hvor kan jeg se hvor mange lodsedler jeg har?
Klik på Mine Data, indtast dit navn og telefonnr. samt din fødselsdag, som fungerer som dit password. Det er vigtigt, at du indtaster dit telefonnr. uden mellemrum. Herefter kan du se alle dine data, også hvor mange lodsedler du har optjent. Det er også her du retter dine data, hvis der er ændringer.

Hvordan retter jeg i mine data?
Klik på Mine Data, indtast dit navn og telefonnr. samt din fødselsdag, som fungerer som dit password. Det er vigtigt, at du indtaster dit telefonnr. uden mellemrum. Herefter kan du se alle dine data samt ændre i dem.

Hvordan framelder man en person, som ikke længere er ansat?
Medmindre du kender alle data, har du ingen mulighed for at framelde andre personer pga. sikkerhed. Du bedes derfor henvende dig til vores kundeserviceafdeling på [email protected], og de kan manuelt slette personen

Hvorfor får jeg at vide, at jeg ikke er tilmeldt når jeg indtaster navn og telefonnr.?
Du har højst sansynligt indtastet det forkerte telefonnr. Du skal huske, at det er det telefonnr. du er tilmeldt med, som du skal indtaste. Måske har du tilmeldt dig med dit mobiltelefonnr.

Hvorfor får jeg at vide, at mit telefonnummer allerede er registeret, når jeg ikke er tilmeldt?
Der er højst sansynligt en anden i husstanden, som har tilmeldt sig med dit telefonnummer. Der er nemlig kun én tilmelding pr. telefonnummer og e-mail adresse. Hvis du har flere telefonnumre i husstanden, f.eks. mobilnummer og hotmail adresser, kan flere tilmelde sig fra samme husstand. En person kan dog kun være tilmeldt en gang. Det kan dog også skyldes, at du har dobbelklikket på Tilmelding. Derved bliver du registeret ved første klik og afvist ved andet. Skulle dette være tilfældet, så kontakt venligst kundeservice.

Hvorfor modtager jeg ikke bekræftelsen på mine lottotal?
Du har højst sansynligt indtastet en forkert e-mail adresse. Klik på Mine Data, indtast dit navn, telefonnr. samt din fødselsdag. Herefter kan du se dine data, også hviken e-mail adresse du er tilmeldt under. Er det den rigtige e-mail adresse og modtager du stadig ikke bekræftigelsen på dine lottotal bedes du kontakte [email protected]

Skal jeg gemme mine lottokuponer?
Det er ikke nødvendigt at du gemmer dine lottokuponer, da vi registerer alle spil i vores database, men det kan alligevel være en god idé at gemme dem, da de trods alt er din garanti for at du har deltaget i lottospillet.

Hvordan skraber jeg?
Træk musen frem og tilbage på skrabepladen, således at du "skraber" et stykke væk. Din mus fungerer som det du normalt skraber med på et rigtigt skrabelod. Når du er færdig med at skrabe klikker du på Q'et i skrabepladens højre hjørne.

Hvorfor kan jeg ikke skrabe?
Det kan der være mange grunde til. Hvis du ikke kan se pladen kan det skyldes, at den browser du bruger understøtter ikke JAVA APPLETS. Det kan der være mange årsager til, men nogle af de hyppigeste er:
1. Du bruger et alternativt styresystem istedet for Windows.
2. Du bruger en meget gammel version af Windows.
3. Du bruger meget gamle versioner af enten Internet Explorer eller Netscape. Det er generelt en god idé at have de nyeste versioner, da andre sider end vores sikkert også vil fungerer hurtigere og bedre.
4. Hvis du arbejder i en virksomhed og er på fælles netværk kan JAVA funktionen været slået fra for hele firmaet. (Firmaer gør typisk dette for at minske risikoen for vira.) Du er nødt til at spørge administrationen i firmaet.

Til toppen.
SUPERLOTTO
Nu har du mulighed for at vinde 1 million kr på Superlotto.
Du kan også vinde en splinterny Volkswagen Lupo til en værdi af 152.826,- kr

QUIZ
Kunne du tænke dig en ny bil? Så besøg QUIZ for at få fingerne i den nye Volkswagen Lupo til en værdi af 152.826 kr.

DAGENS VITSER
Mangler du noget at grine af? Så besøg Dagens Vitser og få motioneret lattermuskerne

SUPERSKRAB
Du kan skrabe dig til 100.000 kr eller en splinterny Nissan Micra på Superskrab - Det er gratis

DAGENS HOROSKOP
Nu kan du få dit horoskop tilsendt gratis på mail hver dag og læse om dine karakteristika. Klik her og lær mere om dig selv