ikke er alment kendt blandt danske internetbrugere. P.t. er mindre end 10% af hjemmesidens brugerer fra Danmark.

Udover de mange gratis tilbud til interesserede investorer, bruger Midas' naturligvis også sin hjemmeside til at markedsføre selskabets produkter. Det vigtigste af disse produkter er et meget avanceret valutahandelssystem, hvor kun-der verden over kan handle indenfor sekunder på Internettet. Dette foregår på priser, der er langt mere konkurrence-dygtige end tilbudt fra de fleste banker og med adgang til meget omfattende infor-mation og grafik. Endvidere kan kunderne tale 24 timer i døgnet med Midas' valutadealere over den indbyggede chat-funktion og udveksle nyheder og diskutere de seneste handelsstrategier.
I løbet af år 2000 vil online systemet blive udvidet med adgang til bl.a. international aktiehandel, herunder derivathandel på margin. Systemet udvikles løbende af Midas' søsterselskab, CLMarkets.com, der er en joint venture med den franske bank Credit Lyonnais.

Fremtiden ser lys ud for Midas, der har placeret sig rigtigt i markedet, mener adm. Direktør Lars Seier Christensen. "Vi mener, at investorerne i stigende grad vil søge tilbage mod mere kvalificeret service, når benovelsen over at kunne handle online har fortaget sig. At alle investorer skulle være bedst tjent med at handle selvstændigt uden nogen form for service, svarer lidt til at sælge kirurgiske gør-det-selv-sæt og forvente, at der ikke længere er behov for professionelle kirurger..."

[1]   [2]   [3]

Luk dette vindue