Derfor skal du have en afbestillingsforsikring

forsikringsselskab

Når du bestiller en rejse er det naturligvis i den tro, at du gennemfører den. Der er dog imidlertid situationer, hvor omstændighederne gør, at du er nødt til at aflyse - og dermed afbestille - din rejse. Har du ikke afbestillingsforsikring, kan du ikke være sikker på at få refunderet pengene ved afbestilling af rejse.

Fordele ved afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring har uden tvivl sin største fordel, hvis du er typen, der bestiller dine rejser i god tid. Det er nemlig i dette tilfælde, at du har mindst indsigt i, hvordan situationen er op til din rejse. Med andre ord: der er selvssagt forskel på at bestille sin rejse en uge eller dage før og at bestille den måneder før. Behovet for afbestillingsforsikring er derved proportionalt med, hvor lang tid i forvejen du har bestilt din rejse.

Det er kun i meget få tilfælde, at flyselskab, hotel mv. er villige til at refundere dine penge, hvis du skulle være forhindret i at rejse. I værste fald, er dine penge således spildt. Afbestillingsforsikring er din sikkerhed for, at du kan få refunderet hele eller dele af dine penge for rejsen. En slags plaster på såret som er udtrykt ved økonomisk kompensation. Dette er både formålet, men også den største fordel ved afbestillingsforsikring.

Afbestillingsforsikring udgør ofte kun en minimal sum af rejsens totale beløb og det kan således, stort set, altid betale sig at erhverve sig en sådan. Med i overvejelserne ligger selvfølgelig rejsens pris og tidshorisonten for, hvornår afrejsen finder sted. Bestiller du rejsen en eller to uger før, er du meget vel i stand til at forudsige om du er rask til at foretage rejsen. Dette har du ingen mulighed for at forudsige, hvis du bestiller rejsen flere måneder i forvejen.

Når du rejser med andre

Du kan selv tage en række forholdsregler for at passe godt på dit helbred op mod en forestående rejse. Der er dog ingen garanti for, at din rejseledsager gør det samme. Med afbestillingsforsikring er du ligeså godt dækket, hvis din rejseledsager ikke er istand til at gennemføre rejsen. Du kan således få refunderet dine penge, selvom det ikke er dig, der er ude af stand til at rejse.

Hertil skal det bemærkes, at der er en hage, hvis din rejseledsager har adresse i udlandet. I det tilfælde er vedkommende nemlig ikke dækket af afbestillingsforsikringen. Rejser du eksempelvis med en ven fra Tyskland og du eller han bliver syg inden afrejse, er det således kun dig, der kan få refunderet dine penge.

Selandia Forsikring har elimineret alle fordyrende mellemled og tilbyder dermed afbestillingsforsikring til en af markedets bedste priser.

Læs mere om Selandia afbestillingsforsikring.

Loading Facebook Comments ...