Lås dig aldrig ude igen

laasogslaa

Vi kender det allesammen, man er kommet for sent ud af sengen og stressen melder sig. Før man ved at det får man smækket døren og nøglerne hænger på den anden side. Sker dette tit for dig og er du træt af at stå i regnen indtil låsesmeden kommer til din redning? Så kan det være en rigtig god idé at læse med her, hvor du vil få et godt råd til hvordan dette aldrig vil ske igen.

Gem aldrig din nøgle i haven eller skuret

Vi som mennesker er meget ens, om vi vil det eller ej. Dette vil også mene at selvom du gemmer din hoveddørsnøgle et sted i haven hvor du ikke tror nogen finder den, så er det præcis samme sted indbrudstyve vil kigge efter den. Mange indbrudstyve er professionelle og ved præcis hvor hoveddørsnøgler for det meste bliver gemt. At man blot vil undgå at låse sig ude skal ikke lede til indbrud i stedet.

Dette betyder ikke at du ikke har nogen mulighed for at gemme din nøgle, du skal blot sikre den korrekt. Dette kan gøres med en nøgleboks med kode, der hænges enten i skuret eller andre steder der ikke er iøjnefaldende. Men hvordan kan dette stoppe tyvene og få mig ind i varmen? Nøgleboksen har en mekanisk lås med en kode kombination. Boksen kan derfor ikke åbnes uden din personlige kode.

En nøgleboks med kode vil derfor sikre at du aldrig får låst dig ude og at dine nøgler hænger sikkert bag lås og slå.

Nøgleboksens egenskaber

Du tænker måske, hvad skal jeg med en nøgleboks med kode, hvis den løber tør for strøm kan jeg stadig ikke komme ind. Dette er ikke et problem da du blot skal købe en nøgleboks med mekanisk lås, den vil ikke have brug for et batteri og du vil altid kunne være sikker på at kunne åbne boksen til dine ekstra nøgler.

Skal nøgleboksen hænge et sted hvor den bliver udsat for fugt og regn, kan den købes med et beskyttende klap, der sikre at din boks altid er i sikkerhed for dårligt vejr.

Har du børn eller venner der ligeledes tit smækker sig ude, kan de også få deres nøgle i boksen, da der for det meste er plads til 3 nøgler.

Nøgleboksene med kode, er lavet i hårdt stål, der gør den meget hårdfør og svær at bryde op. Du skal derfor ikke være nervøs for at tyven blot bryder boksen op, da det faktisk vil være nemmere blot at bryde ind.

Loading Facebook Comments ...