Forebyg sygefravær med hæve/sænkebord

skriveborde-fra-kontorzonen

Umiddelbart vil man måske ikke betegne et kontorjob som fysisk krævende. Men ikke desto mindre tager det rigtig hårdt på din krop, hvis du sidder foran en computer en hel dag. Der kan opstå mange gener, som på kortere eller længere sigt kan have indflydelse på din arbejdsdag og hverdag generelt. Der er påvist en direkte sammenhæng mellem dårlige arbejdsstillinger og sygefravær. Derfor er det en rigtig god idé at gøre dine arbejdersstillinger så varierede som muligt. Det kan for eksempel gøres ved hjælp af hæve/sænkeborde. KontorZonen har et bredt udvalgt af møbler, der kan forbedre din arbejdsdag markant.

Lad en professionel vurdere din arbejdsplads

Du er måske ikke direkte klar over, hvordan dine arbejdsstillinger påvirker din krop, og du tænker måske heller ikke over, at de rygsmerter du måske oplever stammer direkte fra alle de timer, du sidder foran computeren på dit arbejde.

I dag er der flere fysioterapeuter, der tilbyder en vurdering af arbejdspladsen. Det er en rigtig god måde at få gennemgået din og dine kollegers arbejdsgang. fysioterapeuten vil hurtigt kunne observere, dårlige vaner og uhensigtsmæssigt arbejdsmiljø i forhold til din krop.

Det er de færreste af os, der lægger mærke til, hvordan vi hurtigt kommer til at sidde og hænge og falde sammen eller på anden vis have en dårlig kropsholdning, når vi arbejder. En fysioterapeut kan påpege dette og komme med anbefalinger til, hvordan I hurtigt og effektivt kan rette op på dette. Fysioterapeuten vil typisk komme med forslag til, hvordan I kan udskifte visse af jeres kontormøbler, og ofte vil det blive suppleret med øvelser, I kan lave, så I hurtigt vil opleve en markant forbedring i jeres arbejdsmiljø.

Udskift skrivebordet først

Det er fra flere sider blevet påpeget, hvor vigtigt det er, at vi kan skifte arbejdsstilling i løbet af en arbejdsdag. Ud over at det er en god idé at gå en tur en gang i timen, så kan en udskiftning af kontormøblerne være en rigtig god idé.

Især skrivebordet er et godt sted at starte. Et elektrisk hæve/sænkebord er det første, I bør tænke på at anskaffe jer. Det giver dig mulighed for at skifte arbejdsstilling hurtigt. Og du vil blive overrasket over, hvor meget din arbejdskvalitet vil forbedres bare fordi, du har mulighed for skifte stilling imellem at stå op og sidde ned.

Og det behøver ikke at være så bekosteligt, som det umiddelbart kunne lyde, når kontoret står over for at skulle skifte alle skriveborde ud. KontorZonen har et stort sortiment inden for hæve/sænkeborde - både nye og brugte. Desuden vil udgiften hurtigt vise sig at være tjent ind på lavere sygefravær.

Loading Facebook Comments ...