Guide til hvordan du arbejder hjemmefra

arbejde hjemmefra

Hvis du er nybagt mor, travl studerende eller ønsker en ny tilværelse, så kan det være du har overvejet om du skulle begynde at arbejde hjemmefra. Ønsker du at fortsætte dit nuværende job, men vil flytte din arbejdsplads indenfor hjemmets fire vægge eller vil du starte et helt nyt job, som du kan arbejde med hjemmefra? Så læs med her!

Sådan spørger du din chef

Hvis du ønsker at arbejde hjemmefra gennem din nuværende stilling, kræver det at du får din chef med på idéen. Der skal dog hertil nævnes, at der er flere og flere virksomheder der ser mulighederne i at lade sine medarbejdere arbejde hjemmefra, samt medarbejderne lettere kan få deres hverdag til at hænge sammen.

Start med at forslå at du kan arbejde et par dage hjemmefra, så du kan vise at det fungere - og at du faktisk er mere produktiv, når du arbejder derhjemme. Vis at mulighederne for at kunne klare dit job, er lettere fra dit eget hjem, end det er på arbejdet.

Samtidig skal du også vise fleksibilitet. Hvis der pludselig er behov for at du møder op arbejdet, trods at det er din hjemmearbejdsdag, så mød op! Også selvom det bare er et ugentligt møde.

Yderligere er det vigtigt at du dokumentere de resultater du opnår, når du arbejder hjemmefra. Dette vil være med til at understøtte din pointe, samt at det vil være lettere i fremtiden at kunne arbejde endnu mere hjemmefra, end blot et par dage om ugen.

Dette kan du arbejde med hjemmefra

Hvis din chef ikke ser mulighederne i at lade dig arbejde hjemmefra eller du bare ønsker luftforandring, så kan det være du selv skal skabe dig et arbejde, hvor du kan arbejde hjemmefra. Herunder får du 5 ting, du kan arbejde med hjemmefra:

  1. Arbejd som freelancer - Hvis du har en baggrund indenfor en specifik baggrund, så kan du undersøge muligheden for at arbejde som freelancer. Hvis du udvikler hjemmesider, lave online marketing eller noget helt tredje, kan muligheden for at bygge sin egen kundegruppe og betjene disse hjemmefra være en god mulighed.
  2. Bliv professionel blogger - Der er mange muligheder for professionelle bloggere at tjene penge. Hvis du har en velkørende blog med mange besøgende, kan du både tjene penge på at have reklamer på din blog, skrive om forskellige produkter eller lave et samarbejde med virksomheder omkring deres kampagner.
  3. Start en webshop - Hvis du har en passion indenfor en vis produktkategori, kan du opstarte din egen webshop og tjene penge på at sælge produkter. Dette kræver, hvis du ønsker at arbejde hjemmefra, at du har plads til et lager til varer, samt en computer derhjemme.
  4. Bliv translatør - Dette er lidt samme felt som at være freelancer. Hvis du kan tale og skrive flere sprog, har du muligheden for at arbejde som translatør. Der er mange virksomheder der møder sprogbarriere når de skal ind på nye markeder og det er her du kan træde til, samtidig med at du kan klare jobbet hjemmefra.
  5. Start en youtube-kanal - Du kan tjene penge online på din youtube-kanal, som du kan arbejde på hjemmefra. Dette kræver at du laver videoer der har andres interesse og får en skare af “fans”. Når din youtube-kanal er blevet populær har du muligheden for at tilføje Adsense, hvilket er reklamer der bliver tilføjet på dine videoer og disse reklamer vil du kunne tjene penge på.
Loading Facebook Comments ...