Ulykkesforsikring

En ulykkesforsikring er meget kort, en forsikring som dækker dig hvis du kommer ud for en ulykke. Der findes mange forskellige former for ulykkesforsikringer og hvert forsikringsselskab har forskellige regler og krav til deres forsikringer. Men fælles for alle ulykkesforsikringer er at de kun dækker ved en uventet fremkommende hændelse det vil sige at den ikke dækker hvis ulykken er selvforskyldt.

Fritids- eller heltidsulykkesforsikring

Det første du skal tænke på når du skal have en ulykkesforsikring, er om du skal have en fritids- eller heltidsulykkeforsikring. Forskellen mellem de to ligger i om du vil være dækket heletiden altså heltidsulykkeforsikring eller kun i din fritid/privat. Hvis du vælger fritid vil den kun gælde når du har fri fra arbejde og indtil du starter på arbejde igen. Dette skyldes at man på arbejde normalt har en arbejds ulykkesforsikring. Du skal dog være OBS på at hvis du er studerende er der ikke nogen arbejds ulykkesforsikring.

Tilføjelse til din ulykkesforsikring

I visse tilfælde kan det kræve at du får lavet en tilføjes forsikring. Det kan være i tilfælde af hvis du dyrker en farlig sport såsom faldskærmsudspring, kitesurfing, dykning, kampsport ellers kan det være hvis du kører motorcykel. De fleste ulykkesforsikringer dækker ikke kørsel på motorcykel derfor kan det være en god ide at få tjekket det. inden du får tegnet en ulykkesforsikring

Korrekte oplysninger

Når du skal tegne en ulykkesforsikring vil du oftest blive bedt om at udfylde nogle spørgeskemaer, som har til formål med at give forsikringselskaberne en viden om dig, for at se om du har nogle sygdomme og tjekke om alt er ok. Da dette har noget at sige om prisen på din ulykkesforsikring. Hvis du ikke udfylder spørgeskemaerne korrekt og forsikringsselskabet finder ud af det senere hen. vil din ulykkesforsikring ikke være gældende. Derfor hvis uheldet skulle være ude og du har snydt med spørgeskemaet ville det være bittert ikke at blive dækket og skulle til privathospitalet med tanken om at der ikke er mulighed for at få en erstatning.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>