Fedt mobiltilbehør til fornuftige priser

Vi har lige fundet denne fede webshop, hvor der kan købes diverse mobiltilbehør. Her vil vi liste nogle af de fede produkter, som kan findes på webshoppen Motil.dk

iPhone 5 cover

Der er masser af forskellige iPhone 5 covers - helt nøjagtigt 73 af slagsen i skrivende stund. Det er alt lige fra Justin Bieber covers til træcovers og gummi covers. Lige her kan du finde dig et iPhone 5 cover. Et cover dækker typisk kun bagsiden og siden af din iPhone 5. Ønsker du i stedet et etui, som dækker både forside, siden og bagsiden, så læs videre i næste afsnit.

iPhone 5 etui

Et etui beskytter bedre, da det som nævnt dækker hele din iPhone 5. De etuier til iPhone 5, som du kan finde på Motil.dk er bl.a. i forskellige farver emiteret læder og i stof i form af en mobilsok. Find en taske / etui til iPhone 5.

Mini højtaler

En fed mini højtaler kan både gøre sommeren og vinteren uforglemmelig. Den er især også smart at have når du er på farten og skal have en hyggelig stund eller en lille fest. Der skal som de fleste ved kun 2 til en fest. Hos Motil.dk finder du både flere varianter af en mini højtaler med kabel og nogle uden kabel. Sidstnævnte kaldes bluetooth højtaler og er derfor trådløs. Du kan finde dig en fed mini højtaler her.

Touch pen og touch handsker

Noget af det smarte mobiltilbehør, som du finder på Motil er touch penne og touch handsker. Det smarte ved en touch pen er at du holder godt på den, så den er meget ergonomisk - specielt hvis du tager en af dem, som minder meget om en kuglepen.

Det lækre ved touch handsker er at der nemt kan navigeres på smartphone / tablet vinteren igennem uden at fryse om fingrene. Det kan nemlig nemt give helt følelsesløse fingre, hvis de er for meget i kulden. Samtidig så undgår du at skulle have fingrene tæt på radiatoren eller under den varme hane når du kommer hjem.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>