En webshop med et hyggeligt navn

Ja, overskrifter siger måske ikke så meget, men så lad navnet komme her - Mormor.nu. Det navn er da bare helt vildt hyggeligt, og så fik vi lige lyst til at omtale dem lidt, her på vores lille website.

Hvad er Mormor.nu?

Navnet giver måske ikke så meget mening lige når man hører det, men så snart man ser deres produktsortiment giver navnet langt bedre mening. De handler nemlig med strikket tøj til børn og babyer, så sidens navn henleder selvfølgelig bl.a. til de der er blevet mormor, og som ønsker at købe en gave til deres nye barnebarn.

Det er dog ikke kun mormødre, der må købe tøj på deres webshop, men selvfølgelig alle der ønsker at glæde et par man kender, med en gave til deres barn eller baby.

Er der så en hyggelig mormor bag siden?

Mange sidder sikkert og tænker: “Ja ja, så køber de hele deres sortiment fra Kina, og prøver at gemme det bag et kækt navn”, men nej, den er faktisk god nok. Sidens koncept består i at danske bedstemødre strikker hvert enkelt stykke tøj, som så sælges på webshoppen, så ikke nok med at det er et sjovt navn, ligger der faktisk og en god historie bag. Denne viden gør så også, at navnet giver endnu bedre mening.

Video fra Mormor.nu

Mormor.nu har lavet en lille video, hvor de fortæller lidt om deres værdier og arbejdsmetoder. Her kan man høre om de bedstemødre, der sidder og strikker tøj, og om hvilke materialer der bliver brugt, når tøjet laves. Her er det ejer og direktør Nina Brandi, der fortæller om konceptet.

Læn dig tilbage, og nyd filmen!

Vakte det din interesse?

Hvis det gør, og hvis du kan lide idéen om at du støtter arbejdsomme bedsteforældre, bør du helt bestemt besøge Mormor.nu, og se om der ikke er noget i deres udvalg, som en du kender ville blive glad for.

Besøg webshoppen her

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>