Hav altid råd til hvad du ønsker dig

Du kender det måske godt… Du har set noget du virkelig ønsker dig i en butiksrude eller en tv-reklame, eller du er tilfældigt faldet over noget, som du bare må eje? Dét er der rigtig mange af os danskere der oplever, men det er jo ikke altid, at man har råd til det man gerne vil have. 

Få råd

Hvis du er på SU, pension, kontanthjælp eller bare ikke har nogen penge i øjeblikket, så er det svært at få sig selv til at udskyde det uundgåelige og fristende køb. Men der er heldigvis ofte mulighed for at låne penge, og ofte kan man gøre det på stedet med sms-lån. Disse virker dog ofte ret tvivlsomme, da man ikke ved meget om virksomheden, hvis man kun har kontakt med dem over telefonen. Og hvis du alligevel søger efter dem på internettet på din smartphone, er det ofte mere fornuftigt at låne penge over internettet.

Sådan gør du

Et af de mest velansete udbydere af hurtige lån er Vivus.dk. Her er det super simpelt at låne penge, og de beskriver det kort og præcist i et kort tretrinsprogram:

1. Registrér dig: Opret dig som låner på Vivus.dk, og så er du klar til at låne penge. Du skal kun gennemgå dette trin den allerførste gang du henvender dig, så efterfølgende bliver det et totrinsprogram.

2. Underskriv med NemID: For at kunne låne pengene af Vivus, skal du underskrive aftalen med dit NemID. Du vil blive guidet igennem selve processen på hjemmesiden.

3. Modtag pengene: Dette er klart det nemmeste trin! Vivus behandler din låneansøgning indenfor de første minutter efter modtagelsen, og hvis du bliver godkendt, overfører de pengene med det samme! Alt efter hvilken bank du har, og hvilken dag du søger, vil du have pengene enten samme dag, eller efter 1-2 hverdage.

Der er flere fordele

Hos Vivus er dit første lån altid rentefrit, og du skal derfor ikke have dårlig samvittighed over at du låner penge. Samtidig er sikkerheden helt i top, fordi de anvender SSl-kryptering. Det betyder, at data der går mellem dig og Vivus.dk ikke kan ses og manipuleres med af en tredje part.

Hvis du ønsker dig noget, skal du altså bare skynde dig til computeren, og så vil du altid have råd!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>