Smart værktøj til beregning af oversættelsespris

Vi glæder os lidt, hver gang vi finder nye smarte værktøjer på nettet. Denne gang faldt vi over et smart værktøj, der kan beregne prisen på oversættelse af f.eks. et Word-dokument. Det er oversættelsesbureauet LingoBob, der skal have kredit for denne lille genistreg.

Sådan fungerer det

  1. Besøg www.lingobob.dk
  2. Scroll en smule ned til hvor der står “Beregn din pris”
  3. I første boks vælger du så den fil, du ønsker et prisoverslag på
  4. I den anden boks vælger du fra-sproget og til-sproget (hvor der kan vælges flere)
  5. I den tredje boks ser du din pris - ganske nemt

Dejlig simpelt og lige til

Det bedste ved dette lille værktøj er, at man ikke behøves indtaste alle mulige personlige oplysningerne for at lave en udregning. Man skal kun gøre det, som vi formoder, er akkurat nødvendigt, så maskinen kan lave beregningen. Så du kan altså roligt gå ind og blot prøve værktøjet af, uden at du forpligter dig til at få lavet oversættelserne. Det er først i det øjeblik, at du klikker “Bestil”, at der kommer personlige oplysninger ind i billedet.

Vær dog opmærksom på billeder i dit dokument

Værktøjet kan aflæse alle de ord, der står i dit dokument, så længe det ikke er et billede (der viser noget tekst). Så har du grafisk tekst i dine dokumenter, vil udregningen blive en smule misvisenden.

Ønsker man at få den præcise udregning, kan man lave en kopi af sit dokument, hvor man fjerner alle billeder og indskriver den tekst, der stod i billedet (som “rigtig” tekst). Så kan man bruge dette nye dokument, når man skal uploade en fil til LingoBob.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>